fredag 31. juli 2009

Pakken min kom idag.

Endelig. Idag kom pakka mi fra Canada. Og i min iver har jeg lagt inn bildene i gal rekkefølge. men skitt. Vi begynner med baksiden. Dette er en kjempefin label.
At last my package from Canada has arrived. I have loaded the pictures with the last one first, I was so keen to show them to you all. Soorry about that. This is the label at the back.
And look at this...... I love it. I have already found a place for it in my hallway. The miniquilt is totally made by hand. Yes it is true. I looked it all over. What a work. Even the binding is done by hand. Ariane Kring in Canada made it for me........Thank you ever so mush. The pincusion is a crazyquilt, lovely that one to.
Dette er hva det var. en miniquilt, en nålepute,et mønster og en bok. Hele quilten er håndsydd, til og med lukkekanten. For en jobb. Har alt funnet en plass til den i gangen. Det står velkommen på den.
Åpningsseremoni--
Dette er hva jeg sendte tilbake. Hun fikk pakken i går. En sybag. (May Britt sitt mønster, men litt større). Et nåleetui ( Brita Rundgren sitt design) , bosskopp , saksetui og en mini nålepute. Sendte også med noe Thaisilke.
And this is what I sent back. A stitching bag, a needlecase, a sissors etui, a threadcatcher and a little pinchusion. This has been soo much fun.
Så var det noe annet. Glemte jo å ta bilde av denne duken. Hadde "siklet" etter den lenge. og i vinter fikk jeg låne et mønster. Er den ikke fin?
Alt for nå. Men har mere rart i kjellern som snart skal opp i lyset.
Husk å nyte dagene og lyset selv om det regner.

onsdag 29. juli 2009

Nok for i dag....

Begynte blogginga i dag med terrassen i juni. Se så fin rosa er nå. titter inn på terrassen og pynter skikkelig opp. Nå er det sommer, men regnet kunne gjerne holdt seg litt borte. det klarer seg nå.
Noas Ark er og ferdig. har vattert den og er klar for quilting. Synes den ble fin.
En liten sommerhilsen til slutt. Finnes det noe vakrere enn villblomster?
Nå har jeg skrivekrampe så jeg avslutter her.
Kommer tilbake når jeg får pakken min fra Canada, og hun har fått sin. Gleder meg.
Stå på bra......

Ferie.

Naturens antioksidant. Nam nam.
Den eldste og den yngste av barnebarna.
Kristian kløver ved hos Svein.
Svein og Kines siste tilskudd til hundefamilien, Frecia.
Far og sønn. Kan ikke nekte noe farskap der nei......

Vi var på Dokken noen dager og ferierte. Da blir det jo litt kos og. Leander er blitt stor gutt alt. Går og er rundt alle steder.

Syhelg.

At det kan bli så mye rot når en skal være effektiv å gjøre mye. Og enda har jeg ryddet bort litt.
Gubben var på fisketur for flere dager, så da tok jeg likegodt opp alt i stua. Fikk gjort mye.
Dette er et Ricki Timms teppe. Kjempeartig å sy. Men sloss litt med symaskina, så jeg holdt på å hive den ut. Maskina altså.
Dette er Buggy Barn hjerteteppe. ble det ikke fint? Gikk på kurs i vinter i Stange, og nå er det endelig klart for vattering og quilting.
Blldet ligger, men dette et en gammei UFO. Har ikke bestemt meg for løper eller veggbilde. Kanskje begge deler. Dette er høst ihvertfall.
Dette er hva jeg fikk igjen fra min nåleputebyttepartner. Den er litt tøff synes jeg. Skikkelig diger. Koselig med pakker i posten.

Litt sommer....

Var på en liten campingtur med lånt vofse. Dette er kos det.
Gutta boys.
Jeg meldte meg på et til bytte, et såkalt bag swap. og dette er hva jeg mottok fra Canada. Litt av en utfordring. Alt er ferdig og sendt tilbake, men jeg får vente til hun har fått det før jeg legger ut bilder.

This is what I receved from my bagswap partner in Canada. I have finished it, but she have not receved it jet, so the fotoes will have to wait.
Min eldste datter skulle til Spania i sommer, og lurte på om jeg ikke kunne sy en slengveske til henne. Glemte å ta bilde da den var ferdig, men dette er sidene.

Hun er vel hjemme og bruker den fortsatt.

Sommer?

Slik så det ut på terrassen i beg. av juni. Har tatt nye bilder nå som jeg legger ut etterpå.
Jeg har vært med på et nåleputebytte, og dette er hva jeg sendte til Canada.
Artig å gjøre noe en ikke gjør til vanlig.

Har vært elendig til å blogge. Men det har vært så mye annet, så det å sitte inne å blogge har ikke fristet.