tirsdag 28. oktober 2008

Bryllup på Hamar.

Brud og forlover. Vi var på Domkirkeodden og tok bilder. Legg merke til kjolen. Den har Brita sydd selv. Jeg har vært med som rådgiver og knappenålstikker. Se så fint kjolen står til de gamle veggene og høstløvet. Buketten er laget i Sørskogbygda. Er hun ikke fin?
Og mens jeg husker det. Brudeparets navn er, Brita Jensen, nå Rundgren, og Kai Rundgren.

Brudgom og forlover. Staslige karer, ikke sant.


Her er brudeparet. Er de ikke flotte? Ingen tvil om at disse to er lykkelige.




Vi var jo kjempeheldig med været. Tor var fotograf, og dette kan han.

Og bryllupsreise blir det og. Med forlovere på slep. Det har seg nemlig slik at Tor og jeg hadde 38 års bryllupsdag samme dag, Så vi skal på bryllupsreise vi og, 38 år etterpå. Det blir noe det. Det blir vel noen bilder fra Riga neste gang.


Hadde ment å få inn noen flere bilder fra Sælen. Av Malin i startgropa som quilter, men blidene vil ikke. Så da får det være.


Ellers har jeg laget blokk 2 av B G . Det er så morro. Sammenlignet med veska vi lagde i fjor høst med Leanne, og fargene samfaller. Så det er ingen tvil om at fargene er mine. Ellers har jeg tatt fatt på tingene som er fra det May Britt var med og laget. Skal ta bilder senere.


Ellers har vi hatt årets første snøvær i dag. Da blir det spennende å kjøre med ny bil. Men det er vel bare å være forsiktig, ikke sant?

Da tror jeg at jeg gir meg for i kveld. Skal sy litt før jeg køyer i ren seng med vinterdyner.

Vi talast.


mandag 20. oktober 2008

Høsttur til Sælen i Sverige.

La oss starte med musserende rødvin,(ikke drikkenes) En 13åring og litt utforskertrang. Sjampanje kan bare gå og legge seg. Mor smelte og skjelte fælt, men det hele endte i latter. Merkelig.




Lille Malin syntes nok det ble mye folk rundt henne, så hun syntes det var kjekt å spille biledlotto med mommo. Etter å ha sovet et par timer først. Det var jo seks unger så de minste var rimelige oppspilte. Hadde ingenting med vinen å gjøre.


En liten kosestund med mamma Hanne.

PÅ morrabesøk hos Kristian i overkøya.
Jeg er glad i å spille kort, så her har jeg fått med Ole Emil. Mathias driver med et annet spill. Kvalitetstid for farmor.

Vi hadde med en liten firbent og. Han heter Spencer og er Kristians og Jørgens hund.



Hva skal vi finne på nå da? Mathias og Malin.
Gjengen spiller playstation. Dyp konsentrasjon.
Dette bildet har forvillet seg. Men la det være en liten titt til et senere innlegg.
Her er jeg med hele banden. Som dere ser hadde jeg med sying og. Fikk gjort litt på Butterfly Garden. Ellers var jeg mest bestemor.